fredag 19. juli 2024

Knepent tap for G05 mot Langhus

GFHKs G05 tapte med knappest mulig margin mot Langshus i gårsdagens seriekamp etter mesterlig opphenting av hjemmelagets 8-måls ledelse.

Se fullstendig kampopptak på YouTube - Video: Jan Korshavn

Det var litt luggeføre i starten på første omgang, guttene ble hengende litt etter i tempoen og et par gode skyttere fikk litt for fritt spillerom. Midtveis i omgangen ledet Langhus med 16-8 før GFHK våknet. Hard innsats fram mot pause ga 18-15 før andre omgang.

Innsatsen var på et helt annet nivå etter hvilen og til tider ble Langhus rundspilt og sønderskutt fra alle vinkler, på det meste ledet GFHK 24-28 midtveis i andre omgang. Derfra og ut var det kun 1-2 mål som skilte og lagene fulgte hverandre i en spennende fase der det dessverre glapp for våre gutter i det siste spilleminuttet.

Men svært lovende kurve nå etter tre kamper i serien og det blir spennende å se hva laget kan få til i neste kamp i morgendagens hjemmekamp mot Ski 2 i Kongstenhallen.

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.

Følg GFHK på Facebook