fredag 29. mars 2024

Jevnt mot Langhus i sluttspillåpningen

Etter ni uker uten kamp var G05 tilbake på banen og åpnet A-sluttspillet for nivå 2 med kamp  mot Langhus 2. Det ble en jevn og spennende kamp i Kongstenhallen, men gjestene vant til slutt 30 - 32.

Se fullstendig kampopptak på YouTube - Video: Jan Korshavn - Foto: Linda Høili

G05 hadde besøk av Langhus 2 i Kongstenhallen torsdsag kveld og det var tydelig at det var lenge siden siste kamp for begge lag. Gjestene fikk noen enkle scoringer de første minuttene og dermed en liten ledelse, men hjemmelaget ga aldri opp og var bare 3 mål bak tre minutter før pause.

Litt for mange personlige feil resulterte i enkle kontringsmål, men det var likevel gnist i kampen og kun 1 måls ledelse til Langhus midtveis i andre omgang. Litt ekstra innsats i forsvaret og noen fine kontringer gjorde at GFHK hang godt med helt fram til sluttsignalet, men det ble likevel tap med 30 - 32. Våre to keepere var også godt med i kampen og alt i alt var dette en lovende start på A-sluttspillet for G05 nivå 2.

Toppscorere i kampen ble Victor Henriksen og Ask Høili Hervik, begge med med 6 mål. Andreas Reknes og Linus Heldahl bidro med 4 hver, Magnus Karlsen hadde 3, Benjamin Lagestrand Lund scoret 2 og Henrik Knudsen, Martin Larsen og Viktor Reiss hadde alle 1 mål hver. Trym Hem, Marius Juliussen og Erik Korshavn spilte ikke.

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.