fredag 19. juli 2024

G07 avsluttet med seier mot Haga

Torsdag før påske hadde GFHK siste sluttspillkamp i A-sluttspillet for G14 nivå 2. Kampen borte mot Haga ble en bra markering på en fin sesong med kun 1 tap på 11 kamper. Kampen endte med seier 21-26 og med GFHK foreløpig på toppen av sluttspilltabellen.

GFHK med ny seier, vant 21 - 26 mot Haga - Foto: Ole Trapness

GFHK G-14 spilte sesongens siste seriekamp på bortebane mot Haga torsdag 7. april. To timers kjøretur hver vei bidro til at guttene var motiverte for å ta med seg en seier hjem. Djellza Istrefi, som vanligvis har en rolle som hjelpetrener sammen med hovedtrener Lene Froberg, styrte laget mot en solid seier.

Guttene våre vartet opp med godt og variert angrepsspill, og gode skyttere fra Haga-laget ble nøytralisert av godt forsvarsspill. Det ble noen tøffe tak underveis, men begge lag demonstrerte "fair play".

Spillere i denne kampen var Anders Elias Nygård (11), Drijon Istrefi (1), Ole-Magnus Trapness (1), Bjørn Magnus Vågen (3), Theodor F. Wold (4), Conrad Hvalgård (4), Tobias A. Lorentzen, Lukas O. Andresen og Mathias H. Johansen.

Det er grunn til å være fornøyd med en god sesong med en veldig positiv utvikling. Vi takker Lene Froberg, Djellza Istrefi, Espen Hovelsen og Ronny Andresen for gode bidrag til utviklingen - og guttene selv for å skape god underholdning for trofaste tilskuere. Fasiten etter sluttspillet ble ti seire og ett tap.

.

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.

Følg GFHK på Facebook