søndag 16. juni 2024

NYHETER GFHK - velg kategori

Ny seier til G05, slo Son/Drøbak/Herulf

Der var jevnt lenge i kampen mot Son/Drøbak/Herulf søndag, men hjemmelaget var sterkest i slutten av andre omgang og vant med 4 mål.

Se fullstendig kampopptak på YouTube - Video: Jan Korshavn - Foto: Linda Høili

G05 hadde besøk av Son/Drøbak/Herulf i Kongstenhallen søndag og hadde en kjempeåpning med 7 måls ledelse før gjestene våknet. Men så slapp de inn i kampen og det var jevnt fram til pause da det stod 13-12 på tavlen.

Selv om bortelaget hadde med seg knappet mulig antall spillere holdt de seg tett i ryggen på GFHK til midtveis i andre omgang. Litt for enkle skudd fikk slippe inn og offensivt var det ikke alltid like mye intensitet å se. Men de siste 10 minuttene dro hjemmelaget fra til 4 måls ledelse som holdt fram til sluttsignalet og en seier 25-21.

Toppscorer i denne kampen ble Ask Høili Hervik med 8 mål. Magnus Karlsen bidro med 5, Marius Juliussen og Andreas Reknes hadd 4 hver.

Vi anbefaler "Min Håndball"-appen

Bruk Min Idrett

Oppdater kontaktinfo og betal enkelt kontingenter og treningsavgifter

Finnes som egen app for iOS og Android

En tjeneste fra Norges Idrettsforbund

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.

Følg GFHK på Facebook