fredag 19. juli 2024

NYHETER GFHK - velg kategori

G05 ute av Regionscupen, Kjelsås for sterke

I kveld var Kjelsås på besøk i Kongstenhallen for å møte GFHK i kvartfinalen. Men deltakelsen i Regionscupen for G16 fikk en bråstopp med tap 17 - 32 for det sterke Oslolaget.

GFHK ute av regionscupen for G05 - Video: Jan Korshavn, Foto: Linda Høili (arkivfoto)

Kvartfinalen mot Kjelsås startet friskt med et par gode scoringer og noen gode redninger de første 3-4 minuttene, men så tok gjestene grep med høyere tempo, tettere forsvar og ikke minst en våken keeper og kunne dra fra til pause med solide 5 - 16.

Guttene tok tydeligvis en alvorsprat i hvilen og startet andre omgang med friskt mot og hang bedre med fram til 12 - 21 før det igjen sprakk litt i begge ender av banen.

Gjestene hadde litt ekstra krefter, raskere sentringer og ikke minst var de bedre på å tette igjen foran eget mål - faktorer som tilsammen gjør det vanskelig å slå dem.

Dermed er det over for denne gang i Regionscupen for G16 og laget sikter nå fram mot kommende søndag og seriekamp borte mot Langhus.

Laget denne torsdagen bestod av Aleksander S. Johansen, Trym J. Hem (1), Pål Henrik R. Hovelsen (1), Victor Henriksen (2), Ask H. Hervik (4), Magnus A. Karlsen (3), Andreas S. Reknes (4), Daniar H. Aref, Linus S. Heldahl, Henrik Andre Knudsen, Casper Landberg (1), Martin Larsen, Sigurd B. Johansen og Marius L. Juliussen (1).

Vi anbefaler "Min Håndball"-appen

Bruk Min Idrett

Oppdater kontaktinfo og betal enkelt kontingenter og treningsavgifter

Finnes som egen app for iOS og Android

En tjeneste fra Norges Idrettsforbund

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.

Følg GFHK på Facebook