torsdag 28. mars 2024

NYHETER GFHK - velg kategori

G05 slo Langhus, leder nå A-sluttspillet nivå 2

GFHK G05 slo ubeseirede Langhus 2 borte med 2 mål søndag formiddag og tok samtidig over tabelltoppen i A-sluttspillet for nivå 2.

GFHK G05 topper tabellen i A-sluttspillet for nivå 2 - Video: Jan Korshavn, Foto: Linda Høili (arkivfoto)

G05 var søndag på besøk i Stil Arena i Langhus der hjemmelaget ble overlevert sitt første tap i årets A-sluttspill for G16. Langhus scoret det første målet, men fra 1-0 tok GFHK over og ledet resten av kampen.

Pauseresultatet var 9 - 13 og Langhus klarte å redusere til 14 - 15 etter 9 minutters spill i andre omgang. Men GFHK strammet forsvaret og sørget for at de få minutter senere hadde 5 måls ledelse 14 - 19, Langhus måtte jobbe hardt i begge ender av banen, men kom aldri nærmere enn 18 - 19 med knappe minuttet igjen å spille. Etter en timeout med ca 50 sekunder igjen å spille kunne Victor Henriksen sette inn støtet og laget innkasserte seier 18 - 20. GFHK ligger dermed på toppen av tabellen i A-sluttspillet for nivå 2.

Fra den offisielle oversikten til NIF sakser vi listen med spillere og antall scoringer: Aleksander S. Johansen, Trym J. Hem, Benjamin L. Lund (1), Pål Henrik R. Hovelsen, Victor Henriksen (6), Ask H. Hervik (2), Magnus A. Karlsen (4), Andreas S. Reknes (3), Daniar H. Aref, Linus Heldahl (2), Henrik Knudsen, Casper Landberg (1) og Marius L. Juliussen.