fredag 19. juli 2024

NYHETER GFHK - velg kategori

Lokalt dommerkurs

I sommer ble det avholdt dommerkurs og fra GFHK var det seks spillere på G05 som deltok. Kurset ble holdt over to kvelder med både teori og praksis

Blide deltakere på dommerkurs, fra venstre Magnus Alfredsen Karlsen, Benjamin Lagestrand Lund, Alexander Solhaug Johansen, Andreas Storstrand Reknes og Ask Hæili Hervik. - Foto: Susan A. Karlsen

Region Øst har avholdt dommerkurs i sommer. Kurset bestod av en kveld med teori og en kveld med praksis der deltakerne ble veiledet i grunnleggende dommerteknikk for unge kampleder. Fra GFHK var det i utgangspunktet 6 deltakere med på dette kurset, men på grunn av sykdom fikk ikke Erik Korshavn deltatt på den siste kurskvelden og må ta igjen denne senere.

Godkjente kampledere

Etter å ha gjennomgått dette kurset fikk dommerne dommertrøye, fløyte og nødvendige kort slik at de nå kan bidra med dømming av de yngre årsklassene når seriespiller setter igang igjen. Klubben har dermed 5 godkjente kampledere foran denne sesongen. Og kanskje blir det en til når det blir en oppsamlingsrunde i høst.

Vi anbefaler "Min Håndball"-appen

Bruk Min Idrett

Oppdater kontaktinfo og betal enkelt kontingenter og treningsavgifter

Finnes som egen app for iOS og Android

En tjeneste fra Norges Idrettsforbund

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.

Følg GFHK på Facebook