torsdag 18. april 2024

NYHETER GFHK - velg kategori

G05 med ny seier over Lillestrøm

G05 møtte Lillestrøm hjemme lørdag. Gjestene hadde litt få spillere allerede fra starte og hang ikke med i andre omgang med kun 5 på banen etter en utvisning. Dermed ble det ny seier i A-sluttspillet for nivå 2; på tavlen 28 - 19.

GFHK slo Lillestrøm i A-sluttspillet for G05 nivå 2 - Foto: Linda Høili (arkivfoto)

LIllestrøm HK stilte i Borgehallen med kun en innbytter i lørdagens kamp i A-sluttspillet, men de gikk hardt ut fra start og ledet tdilig 6-3. Dessverre fikk de en spiller skadet, men hang liekvel godt med.

Gjestene var hakket bedre utover i første omgang, og GFHK slet med å få satt forsvaret. På en kontring får en av bakspillerne på LHK et soleklart rødt kort, og må sette seg på tribunen. Resten av kampen måtte de dermed spille med 5 spillere.

I pausen snakket vi om at kampen ikke var vunnet, GFHK lå under med 5 mål, og i andre omgang fikk vi satt et skikkelig forsvar og scorer 6 på rad. Lillestrøm tar timeout og får justert noe, men kreftene holder ikke og GFHK holder tempoet og intensiteten oppe og vinner greit med sifrene 28 - 19. Tabelltoppen er igjen vår med bedre målforskjell enn Langhus.

Laget denne lørdagen bestod av Aleksander Solhaug Johansen, Daniar Hiwa Aref, Linus Emilian Schmidt Heldahl (1), Pål Henrik Rostad Hovelsen (2), Magnus Alfredsen Karlsen (6), Ask Høili Hervik (5), Benjamin Lagestrand Lund, Andreas Storstrand Reknes (3), Henrik Andre Knudsen, Trym Jensen Hem (1), Marius Langgård Juliussen og Victor Henriksen (9).