fredag 19. juli 2024

Fakta om Gamle Fredrikstad Håndballklubb

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble startet i 2014 av en gruppe foreldre som ønsket å gi et håndballtilbud til gutter i Fredrikstadområdet. Klubben har (2022) to aldersbestemte lag i klassene G06 og G07. Lagene spiller i regionsserie, regionscup og deltar på ulike cuper gjennom sesongen.

For tiden satses det på å starte opp et guttelag i aldersklassene 7-9 år i 2023.

Vi ønsker også å bli en klubb som samler guttespillere i Fredrikstad når de når en viss alder. Målsettingen er å redusere frafall og sikre et treningstilbud til gutter fra Fredrikstad og omegn som ønsker å drive med denne fantastiske sporten vår.

Tidligere har vi også hatt seniorlag, men for tiden har vi ikke nok spillere til det. På sikt kan det være aktuelt å starte opp et seniorlag igjen hvis interessen melder seg.

Klubben drives fortsatt av engasjerte foreldre, både på og utenfor banen. Hjemmearenaen vår er Kongstenhallen på østsiden av Glomma med Gamlebyen i Fredrikstad som nærmeste og idylliske nabo.

 

Samarbeidspartnere

Utstyrsleverandør

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.

Følg GFHK på Facebook